Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon

8 Eylül 2013 1 dk okuma Endüstriyel Tasarım

Bu yazı 2013 tarihli. Ürünler, kişiler ve bağlantılar güncelliğini yitirmiş olabilir.

Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon yazısı için düz vektör illüstrasyon: bir akıllı telefon

Bu güzel telefonun tasarımcıları Kiwi & Pom. Sanat yönetmeni olarak çalışan Joel Blair sahit hat telefonları yeniden keşfetmek istemiş ve 3 parçalı telefon çıkartmış.Böylelikle Telefon,Telefon Sarj yeri ve Telefonsuz konuşmak için hoparlör tasarlamış,bunların ise 3 rengini çıkarmış biri Vişne Kırmızısı,Kayrak Siyahı ve Fildişi Beyazı.Tasarımında eski casus filmlerinde kullanılan telefonlardan etkilenerek yeni bir telefon ortaya çıkarmış.Yenilikler arasında James P. Cooper tarafından oluşturulan zil seslerinden seçebiliyorsunuz.Hoparlör le konuşurken kendinizi Çarlinin Meleklerinde ki adam gibi hissedebilirsiniz.

Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (2) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (3) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (4) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (5) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (6) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (7) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (8) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (9) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (10) Sabit Hat Severlere: SWISSVOICE L7 Kablosuz Telefon (11)

Reklam

Tasarım içeriklerini kaçırmayın

Yeni makaleler, akımlar ve tasarımcılar üzerine yazıları e-postanıza gönderelim.

Bu içerik Tasarım Akademi editör ekibi tarafından hazırlanmıştır. Bir hata fark ettiyseniz veya güncelleme öneriniz varsa bize bildirin.

Tüm makaleler