Porsche’nin Elektrikli Spor Aracı

20 Eylül 2015 1 dk okuma Endüstriyel Tasarım

Bu yazı 2015 tarihli. Ürünler, kişiler ve bağlantılar güncelliğini yitirmiş olabilir.

Porsche’nin Elektrikli Spor Aracı yazısı için düz vektör illüstrasyon: alçak bir spor otomobil ve yanan bir ampul

Porsche Mission E Concept, Porsche markasının ilk elektrikli spor arabası. Porsche’nin güzelliğini bu arabaya katmışlar ve 800 volt’luk akü’ye sahip, bu akü 15 dakikada tam doluma ulaşabiliyor.0’dan 100’e 3,5 saniyede ulaşabiliyor. Arabanın iç tasarımı normal Porsche tasarımlarının dışında bir tasarım uygulanmış, bunun nedeni ise elektrikli araçların benzinli araçlara göre daha az alan kullanması.

Porsche-Elektrikli-Arac (2) Porsche-Elektrikli-Arac (3) Porsche-Elektrikli-Arac (4) Porsche-Elektrikli-Arac (5) Porsche-Elektrikli-Arac (6) Porsche-Elektrikli-Arac (7) Porsche-Elektrikli-Arac (8) Porsche-Elektrikli-Arac (1)

Kaynak:Fubiz

Reklam

Tasarım içeriklerini kaçırmayın

Yeni makaleler, akımlar ve tasarımcılar üzerine yazıları e-postanıza gönderelim.

Bu içerik Tasarım Akademi editör ekibi tarafından hazırlanmıştır. Bir hata fark ettiyseniz veya güncelleme öneriniz varsa bize bildirin.

Tüm makaleler